MTB GPS tocht

MTB GPS tocht

Hallo MTB’ers van Vessem en omstreken,

Al bijna een jaar lang worden er geen MTB-toertochten georganiseerd vanwege corona. Zo ging de ATB Beerze tocht 2020 niet door en in 2021 is het nog maar afwachten en zeer waarschijnlijk gaat deze ook niet door.

Omdat we allemaal de toertochten missen rijden we vaker de vaste bekende routes en zijn we opzoek naar nieuwe uitdagingen en routes. Daarom organiseer ik een MTB GPS toertocht door de bossen van: Vessem, Casteren, Netersel, en Oost-, West- en Middelbeers en Wintelre.

Met 2 verschillende afstanden: 35, 55 km. Geheel coronaproof!!

Hoe werkt deze coronaproof MTB GPS toertocht?

  1. Je meldt je aan op het e-mailadres kika.gps.tocht@gmail.com
  2. Je ontvangt dan een betaalverzoek
  3. Na betaling van minimaal € 5 ontvang je de GPX-bestanden
  4. Bepaal zelf waar en wanneer je start
  5. Hou je aan de MTB-regels en aan de dan geldende coronaregels wanneer jij deze tocht rijdt!
  6. Einde inschrijving 30 april 2021

De reden dat ik geld voor deze tocht vraag is dat ik in 2022 Giro di KiKa wil gaan rijden. Dit is een 5-daags fietsevenement door de Italiaanse Dolomieten met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. De volledige opbrengst van deze MTB GPS toertocht gaat naar KiKa, voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker.

Laten we hopen dat we later dit jaar in de tuin van de Gouden Leeuw kunnen proosten met een Beerze biertje op een geslaagde Beerze ATB tocht 2021, maar tot die tijd hopelijk veel plezier met deze MTB GPS toertocht.

Groetjes,

Henk Nouwens