ATB VESSEM KIDS TOER 2019

Op zondag 7 april a.s. wordt door de Korfbalvereniging Vessem en ATB Vessem wederom de Beerze Brave ATB Veldtoertocht georganiseerd. Dit is een mountainbike tocht voor grote mensen. Vorig jaar waren er ruim 900 fietsers naar Vessem gekomen om onze tocht te rijden. Sommigen hebben wel 55 kilometer gefietst!

Dat gaan wij dus niet doen.....

Want een onderdeel van deze tocht is wederom de hele dikke, vette, crazy en supergave ATB VESSEM Kids Toer. Dit onderdeel is speciaal voor kinderen uit Vessem en Wintelre die op de basisschool zitten in de groepen 5 t/m 8. Grote mensen mogen niet op onze route komen.

Wil je mee doen?

Als je mee wil doen vul je op de eerste plaats onderstaand formulier even in zodat we weten hoeveel kinderen er mee rijden. Wil je er voor zorgen dat we vóór 1 april a.s. jouw opgave binnen hebben?

Op de grote dag zelf, zondag 7 april, zorg je er voor dat je om 10.00 uur bij de Gouden Leeuw in Vessem bent. We vertrekken dan met elkaar om een hele dikke, vette en supergave route te rijden van ongeveer 15 kilometer. Uiteraard rijden we met een aantal ervaren begeleiders/fietsers van ATB Vessem mee. Onze route gaat zoveel mogelijk door de bossen en af en toe komen we ook op een stukje route waar de 'grote' fietsers rijden. Dan gaan we hen een beetje in de weg rijden en roepen we dat ze een wheelie voor ons moeten maken. Supergaaf.

Ongeveer halverwege de route bezoeken we de pauzeplaats waar de 'grote' fietsers altijd even stoppen om wat te drinken en te eten. Dat doen wij dan ook gewoon en als wij daar aankomen moeten de 'grote' fietsers gewoon even voor ons aan de kant zodat we goed bij de koeken, de soep en het drinken kunnen.

Vorig jaar hebben we in de laatste kilometers nog even wat plekken opgezocht op onze route waar mega grote plassen en modder lagen en bijna iedereen ging hier door heen! Lache man! We hebben gehoord dat de kleding van de bikers 3 weken in de wasmachine heeft gezeten voordat deze weer zuiver waren. Dit jaar gaan we dit zeker niet doen.....(je ouders lezen misschien ook mee, daarom schrijven we dat hier op). Deelname is helemaal gratis.

Dus........

* zit je in groep 5 t/m 8 van de basisschool in Vessem of Wintelre......

* ben je niet bang......

* heb je thuis een goeie wasmachine......

* heb je een goeie mountainbike én een helm (verplicht!!!)

* beschik je over een bere-goeie conditie en hele dikke fietskuiten

kom dan op zondag 7 april a.s. om 10.00 uur naar de binnentuin van de Gouden Leeuw, midden in Vessem. Meestal zijn we rond 12.00 uur weer terug bij de Gouden Leeuw waarna je weer opgehaald wordt door jouw ouders/verzorgers, nadat je uiteraard de mega grote ATBVESSEM-snoepzak van ons in ontvangst hebt genomen.Tot 7 april!!!!Inschrijf formulier ATB Vessem Kids Toer 2019

Deelnemers tot nu toe:

- Nina, groep 8

- Sem, groep 5

- Ziza, groep 8,5

- Eef, groep 8

- Tatum, groep 7

- Malou, groep 8

- Sanne, groep 6

- Jannes, groep 8.5

- Teun, groep 7

- Boet, groep 6

- Ivo, groep 8.5

- Jesper, groep 8.5

- Rens, groep 6

- Iris, groep 8.5

- Guy, groep 8

- Jans, groep 8.5

- Juul, groep 6

- Ties, groep 5